Tarieven

Betaling

De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden.

Dit betekent o.a. dat DSW-verzekerden voor een aantal behandelingen een factuur ontvangen. De facturen worden verzorgd door de firma Infomedics.

U dient het gedeelte van de factuur waarop de prestatiecodes vermeld staan in te dienen voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. De acceptgiro gebruikt u voor de betaling: u blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling van de behandeling(en).

Indien u informatie wenst over de factuur kunt u de website Infomedics bezoeken of bellen naar 036-2031900 ( werkdagen 9:00-17:00 u.).